Descoperă anatomia unui program de antrenament acasă pentru un corp perfect.

Un program de antrenament acasă se deosebește de antrenamentul la sală. Lipsa de spațiu ne impune să folosim greutatea corpului sau echipamente mici. Vestea bună este că ne putem antrena acasă cu aceeași eficiență ca pe stradă sau chiar la sală dacă vom folosi metode și programe de antrenament eficiente.
Pe această pagină vei găsi tot ce este legat de antrenamente acasă și afară precum și diferite programe de antrenament care să te ajute să-ți îndeplinești orice obiectiv legat de fitness. 

#EVOLVUM ANTRENAMENTE


Antrenament acasă.

Vei învăța cum să faci un antrenament acasă și să ai rezultate ca de la un antrenament la sală de forță folosind greutatea corpului.


Program de antrenament.

Înveți cum să concepi de unul singur un program de antrenament personalizat pentru diferite scopuri: adăugare masă musculară, program de slăbire, tonifiere și menținere.


Antrenamente fitness și funcționale.

Vei ști exact din ce constă un program fitness și cum să-ți îmbunătățești rezistența, elasticitatea și mobilitatea printr-un program de antrenament funcțional.

Ultimele articole

Antrenament

Reguli Și Principii Pentru Un Program De Antrenament Reușit.

Pe această pagină vei găsi tot ce este legat de antrenamente acasă și afară precum și diferite programe de antrenament care să te ajute să-ți îndeplinești orice obiectiv legat de fitness. 

#1 Stabilește un scop.

Orice program de antrenament acasă sau sală trebuie să fie direcționat către un scop: creștere masă musculară, tonifiere, ardere grasimi. Înainte de a concepe programul de antrenament stabilește de la bun început ce vrei să obții la final.

#2 Identifică nivelul la care ești acum.

Ai nevoie să știi care este nivelul tău actual pentru a putea concepe un program de antrenament reieșind din nivelul tău actual.

De exemplu: Dacă programul tău de antrenament include genuflexiunile, atunci trebuie să știi care este numărul maxim de genuflexiuni pe care îl poți face, cu greutatea proprie sau cu greutăți suplimentare dacă este cazul.

#3 Include încălzirea în orice program de antrenament.

Nu este secret că orice exercițiu fizic sau program de antrenament trebuie să înceapă cu o încălzire cuprinsă între 5 - 15 min. Preferabil de încălzit mai bine acea parte a corpului pentru care urmează să aplici programul de antrenament.

#4 Monitorizează progresul.

Pentru a vedea eficiența unui program de antrenament este nevoie să monitorizam progresul folosind o unitate de măsurare: de exemplu, după fiecare săptămână sau număr de antrenamente.

#5 Accentuează și diversifică.

Include în programul tău de antrenament exerciții care accentuează o grupă de mușchi în funcție de obiectiv. În același timp, ai grijă să diversifici exercițiile pentru a avea o eficiență maximă din programul tău de antrenament.

#6 Stabilește un timp.

Ai nevoie să stabilești termeni limită pentru care vrei să aplici un program de antrenament. La fel poți stabili și care este timpul necesar pentru un set de exerciții din programul tău. Acest lucru te va ajuta să fii disciplinat și să ai eficiență maximă din orice program de antrenament.

>